За нас

 

 


 

"Атан" ООД е създадено и регистрирано през 1990 г. от нейния собственик г-н Атанас Желев, в Бургас. Той е човек с дълъг професионален опит - повече от 40 години в сферата на производството на облекла от вълнен трикотаж. Компанията е 100% частна, фамилна собственост. Фабриката се намира в индустриалната зона на Бургас и се помещава по собствена сграда и прилежащ терен с обща квадратура 4 000 кв.м

"Атан" ООД е специализирано в производството на мъжко, дамско и детско плетиво. Продуктовата гама е доста разнообразна - пуловери, жилетки, поло, блузони, шалове, шапки и т.н...

"Атан" ООД стартира износ на продукция през 1994 г.  първо за Германия. Започва работа с компаниите "Mersini" и "Sauer". През 1997 г. увеличава капацитета си и търси нови партньори на Европейския пазар. През 2000 г. започва работа за марката "Lacoste". За последните няколко години бизнес контактите с Европейски партньори са се разширили значително, като най-успешните сред тях  са с марките - "Quelle", "Neckermann", "Kookai", "Cecil", "Peter Gribbi" и др.

"Атан" ООД използва плетачна техника "Shima Seiki" - 7-ми, 8-ми,10-ти и 12-ти файн. Конфекционната техника е от последните модели на лидери като "Rimodi", "KMF", "Juki", "Pfaff", "Brothers". Работят с прежди производство на заводи от Италия, Германия, Франция, Испания и България.

В "Атан" ООД работят повече от 90 души с добра и отлична квалификация. С много труд и професионализъм целият екип работи за създаването на едно добро име на фирмата, означаващо качество на производство и обслужване!